Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Innovine

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Alkmaar

Over Innovine

Innovine is de nieuwe naam van CU4IS waarin per januari 2018 de activiteiten van QB Services (Connected!, de gemeente-app voor het sociale domein) zijn opgenomen.

Innovine combineert bijna 15 jaar ervaring op het gebied van maatwerksoftware en IT consultancy met de ontwikkeling van softwareproducten tot schaalbare standaardoplossingen voor uiteenlopende doelgroepen. Voorbeelden van succesvolle maatwerkttrajecten zijn de ontwikkeling van digiDUIF (nu Social Schools), FloraNL en Arbeidsdesk . Voorbeelden van eigen producten zijn Regelbox, iCash en Connected!

De filosofie van Innovine is om op basis van intensieve en langdurige relaties met klanten en businesspartners te bouwen aan functionaliteit die voor echte oplossingen van echte problemen zorgt.

Al sinds de start in 2002 werken wij met stagiaires en afstudeerders. Deze helpen ons met proof-of-concepts van nieuwe technieken, verbeteringen van processen en designs voor applicaties. Wij leren ze hoe in de echte wereld software wordt geschreven, waar je tegenaan loopt als je voor het bedrijfsleven aan de slag moet en hoe je in een gemixt team van leeftijden en achtergronden moet samenwerken. Dus ook voor jouw stage en afstudeeruitdaging geldt:

Innovine, problem solved!

Stages bij Innovine

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.