Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Fresh Food Express

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Stad Steenbergen (NB)

Over Fresh Food Express

HET CONCEPTDE SMOOTHIE EN FRUIT MILKSHAKE
In de landen om ons heen worden er steeds meer Smoothies verkocht in de horeca en de catering. Ook in Nederland en Belgiƫ is de smoothie een groot succes. Er is een duidelijke trend te signaleren dat mensen graag gezonder en bewuster gaan eten. Fruit is daarbij een onmisbaar onderdeel.

FRESH FRUIT EXPRESS
Fresh Fruit Express, een kleine organisatie met een sterke visie, heeft zich ten doel gesteld om de fruitconsumptie te stimuleren via de verkoop van een trendy fruit concept in de foodservice en de catering. Daarbij zijn smaak, een eenvoudig en snel bereidingsproces en een uitgekiende communicatie naar de consument de 3 belangrijkste uitgangspunten.

Fresh Fruit Express is sinds 5 jaar zeer succesvol met een handig Smoothie concept waarmee u, als ondernemer in de horeca of catering, met een zeer geringe investering verse smoothies, fruit milkshakes en cocktails kunt bereiden. Het enige wat u daarvoor nodig heeft is 1 van onze 3 professionele blenders, de 7 diepvries fruitmixen, het Smoothie basis fruitsap 100% fruit en het kokospoeder voor de Pina Colada. En we hebben speciale bedrukte Smoothie meeneem bekers.

HOE WERKT HET CONCEPT?
Het is nu heel eenvoudig om verse en gezonde smoothies aan te bieden met de zes diepvries fruit mixen van Fresh Fruit Express. U voegt 250 ml Fresh Fruit Express Smoothie Basis Fruitsap (100% fruit) toe aan 1 zakje diepvries fruitmix van 150 gram voor een 100% fruit smoothie. Na 35 seconden mixen in de blender kunt u een heerlijke en gezonde smoothie presenteren van maar liefst 400 ml. Elke smoothie bevat daarbij minimaal 75% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit.

Stages bij Fresh Food Express

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.