Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Internetbureau Holder

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Alkmaar

Over Internetbureau Holder

Wij zijn Holder! Opgericht in 2002 door de broertjes Obdam. Inmiddels werken er meer dan 110 medewerkers bij ons bedrijf verdeeld over vier bro-companies: Holder, Betty Blocks, Woeler en Nerd as a Service (NaaS).

Holder is een online productontwikkelaar die zowel startende als gevestigde bedrijven ondersteunt en ontzorgt bij het online brengen van hun business. Dat doen wij met meer dan techniek alleen. Het team van Holder helpt een onderneming van begin tot eind; van het uitkristalliseren van het eerste ruwe idee tot en met het ontwikkelen van het online product. Wij ontwikkelen met het platform Betty Blocks. Dit is een platform waarmee je webapplicaties kunt bouwen zonder te coderen. Het is een 100% online aPaaS. Applicaties worden ontwikkeld en gehost op het platform.

Waarom wil jij bij Holder werken?
Onder andere vanwege de werksfeer. Iedereen die we spreken heeft het over onze cultuur! Wij houden van een informele werksfeer en ondanks de in totaal ruim 120 directe en indirecte collega's zijn de lijnen kort. Een paar leuke zaken op een rij:
* Elke maand nomineren wij de buffel- diegene heeft keihard gewerkt- jij kunt ook de buffel van de maand verdienen;
* Momenteel zitten we middenin een soort ‘wie is de mol’ spel- alle bro companies doen mee en er wordt flink gestreden- over drie weken hebben we een winnaar;
* In de tuin ligt een panna veldje waar we in de pauze voetballen, ook organiseren we in juni een voetbaltoernooi;
* Wil je tennissen? Gamen? BBQ-en of feesten? Er wordt echt genoeg georganiseerd maar je bent ook vrij om zelf initiatief te nemen.

Stages bij Internetbureau Holder

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.