Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Pararius

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Amsterdam

Over Pararius

Wij zijn het grootste platform voor huurwoningen in Nederland met grootse plannen voor de koopmarkt. Opgericht in 2006 door makelaars met marktkennis en de droom om de destijds versplinterde huurmarkt samen te brengen op een platform. Vandaag de dag bestaat ons team uit verschillende disciplines. De wisselwerking tussen de mensen met marktkennis en onze developers is een gouden combinatie.

Halverwege 2017 hebben wij ook een koopsectie toegevoegd. Daarmee wordt nu de totale Nederlandse woningmarkt met één onafhankelijk platform bediend. Zo maken wij werk van onze ambitie om te groeien.

Wij beschikken over de kennis, de ervaring en een groot bereik. Wij zullen met name op het gebied van marktinformatie technologische innovatie brengen en waardevolle tools ontwikkelen voor makelaar en consument. Daarnaast willen we woningaanbod presenteren dat niet op andere websites te vinden is.

Pararius is gevestigd te Amsterdam in een hip- en bruisend kantoor met uitzicht over de hele stad. We staan bekend om onze enthousiaste collega’s met uitbundige borrels en feestjes, om van tijd tot tijd af te koelen van het gefocust werken.
Doe je ook mee? Welkom!

Stages bij Pararius

14 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.