Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Formex - Medical BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Gezondheidszorg, sociale & medische diensten
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Gouda

Over Formex - Medical BV

Wij zijn Formex Medical en we zijn experts in ICT-producten voor de zorg. Medische computers en monitoren, hygi├źnische toetsenborden, dat soort dingen. Je vindt onze producten terug in ziekenhuizen, maar ook bij bijvoorbeeld verpleeginstellingen en tandartsen.

We zijn een organisatie met klanten door het hele land. Op onze werkvloer tref je een jeugdig team aan en een gezellige informele sfeer. Onze mensen zijn kennisrijk, doen veelzijdig werk en hebben veel eigen verantwoordelijkheden. We werken hard, maar weten op vrijdagmiddag altijd nog de tijd te vinden om samen te ontspannen met een hapje, een drankje of een spelletje.

Innovatie
Wat onze mensen delen is een passie voor innovatie. We houden van vooruitgang en zijn altijd bezig met nieuwe producten waarvan we verwachten dat ze de zorg van de toekomst gaan vormgeven. Je kunt ons dan ook vaak vinden op beurzen en evenementen die in het teken staan van vernieuwing in de zorg. We hebben met onze vernieuwende producten al verschillende prijzen gewonnen!

MVO
Wij geloven in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat betekent dat we niet alleen maar oog hebben voor geld verdienen, maar ook voor het maatschappelijk belang. We kijken naar de impact van onze producten op mens en milieu en steunen goede doelen en maatschappelijke initiatieven. De begeleiding van stagiairs past wat ons betreft prima in dit plaatje. Wij geven jongeren graag de kans om bij ons een persoonlijke ontwikkeling door te maken. We laten ons graag verbazen door de groei die studenten tijdens hun stageperiode doormaken.

Naar wie zijn we op zoek?
Misschien wel naar jou. We werken graag met ambitieuze jongeren. Bij ons krijg je een uitdagende, veelzijdige baan waarin je in een korte tijd veel ervaring kunt opdoen. We kijken welke verantwoordelijkheden het beste op jouw talenten aansluiten. Zo geven we je de kans om je eigen inbreng en idee├źn in je werk te uiten. Vind jij het leuk om meer te leren over hoe een operatiekamer of intensive care wordt ingericht? En ben je in staat om klanten enthousiast te maken voor onze passie? Dan is een stage bij ons (en misschien wel meer) je op het lijf geschreven!

Erkend leerbedrijf
Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben over de afgelopen 20 jaar al enorm veel studenten een stageplek gegeven. Onze vaste medewerkers worden ondersteund door stagiairs uit verschillende opleidingen. We vinden het leuk om je te helpen met je opleiding en bij de ontwikkeling van je talenten. Veel van onze mensen zijn ooit als stagiair bij ons begonnen. Het geeft maar aan dat ervaring bij ons niet het allerbelangrijkste is, die komt er vanzelf wel. Veel liever kijken we naar wie je bent en naar wat je kunt.

Stages bij Formex - Medical BV

9 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.