Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Technische Unie B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Amstelveen

Over Technische Unie B.V.

Ons logo heb je vast eens gezien op de groene vrachtwagens die door heel Nederland rijden. Maar wie is Technische Unie nu eigenlijk?Wij zijn de grootste technische groothandel en marktleider in Nederland. Met ongeveer 2.000 enthousiaste collega's werken we elke dag hard om succesvol te blijven. Of je nu werkt op een van de 36 verkoopkantoren, in een van de twee distributiecentra of op ons hoofdkantoor, iedereen voelt zich betrokken en gewaardeerd. En is trots om voor Technische Unie te werken. Dit blijkt uit het medewerker onderzoek.
Technische Unie is niet alleen goed voor haar medewerkers maar ook voor haar klanten. Onze klanten, b.v. installateurs of showroomhouders, kunnen bij ons via internet of onze verkoop binnendienst hun producten bestellen.
Ze kunnen kiezen uit ongeveer 300.000 artikelen die we op voorraad hebben in onze distributiecentra. Binnen 24 uur halen ze de bestelling op aan onze balie in een servicecentrum (winkel). Of bezorgen we de bestelling met een van de 240 groene vrachtwagens op de plek waar zij de spullen nodig hebben.

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij de marktleider te horen? Wil je goede begeleiding, mee met de introductiedag en er helemaal bijhoren? Informeer dan naar jouw stage mogelijkheden.

Stages bij Technische Unie B.V.

15 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.