Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij PubliQare

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Veenendaal

Over PubliQare

PubliQare maakt deel uit van de Qare Groep. De Qare Groep is een Nederlandse dienstverlener die zich met vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Iberië (Portugal en Spanje) richt op systeemintegratie en advisering op het gebied van nieuwe technologie bij mediabedrijven en corporates.

PubliQare is in Nederland dé specialist op het gebied van redactionele automatisering bij uitgeverijen. Zij zet daarvoor onder meer de producten WoodWing Enterprise, Elvis DAM, Dataplan, PublishOne, en Enfocus Switch in.

De drie kennispijlers van PubliQare zijn:
1. Workflow (Create, maken van content);
2. Digital Asset Management (Store, opslag en ontsluiting van content);
3. Digital Publishing (Share, publiceren naar digitale kanalen).

Onder onze klanten zijn onder meer WPG Media, Sdu Uitgevers, Sanoma, SKY, Warner Music, Grupo SM en Gyldendal. Dit maakt PubliQare tot een gerenommeerde speler op het gebied van multi-channel publishing oplossingen in Nederland en daarbuiten.

Onze organisatie heeft alle disciplines in huis om implementaties van het begin tot het einde te verzorgen. Ons onderscheidend vermogen is een team van goed opgeleide mensen met veel kennis en ervaring van processen in de uitgeefsector, die bovendien een track record hebben op het gebied van implementaties bij zowel grote als kleinere organisaties.

Stages bij PubliQare

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.