Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij GrachtenAtelier

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Entertainment / Events
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Utrecht

Over GrachtenAtelier

GrachtenAtelier & GrachtenGalerie

De tweelingzussen Jacqueline en Caroline zijn de eigenaressen van het GrachtenAtelier. Caroline heeft de ModeAcademie gedaan en exposeert samen met andere kunstenaars in de galerie. Jacqueline heeft de hotelschool gedaan en heeft een passie voor koken. Daarnaast zijn ze beide leermeester en hebben ze tientallen jaren ervaring in het opleiden en coachen van (jonge) professionals.

De zussen komen uit een ondernemersfamilie en beschikken over een grote dosis gastvrijheid, creativiteit en gezelligheid en laten dit dan ook graag terug komen in het bedrijf. Het GrachtenAtelier is een echt familiebedrijf en wordt ook door de rest van de familie ondersteund. Begin 2006 zijn ze als klein atelier begonnen, waar je creatieve workshops kon volgen. Inmiddels hebben ze twee locaties waarvan een culinair en de ander creatief samen met de GrachtenGalerie. Ook hebben zij ca 45 medewerkers in dienst en zijn ze een van de grootste en hipste workshopbedrijven van de regio Utrecht.

Ben jij een vlot en ondernemend type, die veel wil leren en open staat voor feedback en op zoek is naar een jong dynamisch MKB bedrijf, schrijf dan je sollicitatie en motivatie naar stage.grachtenatelier@gmail.com

Stages bij GrachtenAtelier

24 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.