Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij BaseSoft Solutions BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over BaseSoft Solutions BV

Advanced Simplicity

Basesoft Solutions is een jong, informeel, dynamisch en innovatief bedrijf gevestigd in hartje centrum van Amsterdam. Basesoft Solutions is constant op zoek naar veelbelovende Stagaires.

Basesoft Solutions is opgericht in 1996 om een Business Intelligence oplossing te ontwikkelen voor TNT Wereldwijd. Basesoft Solutions is leidend in business oplossingen met meer dan 16 jaar ervaring. Basesoft Solutions heeft een duidelijke innovatieve kijk op ICT voor kleine tot grote ondernemingen.

Basesoft Solutions bouwt online standaard en maatwerk oplossingen gebaseerd op IQ Portal. Flexibiliteit, schaalbaarheid en compatibiliteit met de bestaande infrastructuur en legacy systemen van ondernemingen en overheden zijn hierbij essentieel.

Basesoft Solutions heeft zowel nationale- als internationale klanten binnen de Overheid, Industrie, Transport en Business Services. Klanten van Basesoft Solutions zijn onder andere: The European Lamp Companies Federation (ELC), PricewaterhouseCoopers, TNT Wereldwijd, ASUS Europe, Grant Thornton, Berenschot, FME (branche organisatie van de werkgevers van metaal en elektrotechniek) en VNG Internationaal.

Stages bij BaseSoft Solutions BV

10 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.