Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Uitbieden.nl

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Entertainment / Events
Stad Weesp

Over Uitbieden.nl

UitBieden.nl is een veiling- en dealsite voor producten en gadgets en is actief in Nederland en België die onder andere genomineerd is voor de Succes Award 2014 en de winnaar is van de Succes Award Innovatie Prijs in de categorie Veilingsites 2014.

Bied mee op de leukste vrijetijdsactiviteiten en producten!

UitBieden.nl selecteert de leukste arrangementen, producten en aanbiedingen voor een zo goedkoop mogelijke prijs en een zo hoog mogelijke kwaliteit. Elke dag staan er tientallen aanbiedingen online waar u uit kunt kiezen. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken, inloggen en u kunt bieden op de door uw gewenste veiling vanaf €1-. De bieder die aan het einde van de veiling het hoogste bod uitbrengt, wint de aanbieding.

Direct kopen bij het ‘Koopje van de Dag’

UitBieden.nl beschikt daarbij over het ‘Koopje van de Dag’, een aanbod van een product of vrijetijdsarrangement voor één dag die de bezoeker direct kan opeisen (zonder te bieden) door deze te kopen. Iedere dag verschijnt er een ander ‘Koopje van de Dag’ die een geldigheid heeft van 24 uur. Met de button ‘Koop Nu’ kunt u uw Koopje claimen! UitBieden.nl probeert elke dag een nieuw en aantrekkelijk koopje aan te bieden.
Het ‘Koopje van de Dag’ is voor iedereen die niet wilt wachten tot de veiling is afgelopen en/of niet de onzekerheid wilt ervaren om uiteindelijk niet de hoogste bieder te zijn aan het einde van een veiling. Een andere reden om het ‘Koopje van de Dag’ aan te bieden is dat sommige aanbieders hun producten of arrangementen niet in een veiling willen of mogen aanbieden. Op deze wijze kunnen wij als veilingsite toch leuke producten en soms ook arrangementen aan onze leden bieden met een flinke korting!

Stages bij Uitbieden.nl

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.