Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Stratt+ Industrial Management b.v.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Techniek / Engineering
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Zwijndrecht

Over Stratt+ Industrial Management b.v.

Stratt+ is een adviesbureau voor ruimtelijk en industrial management.
Met een team van ruim 50 adviseurs is ons werkgebied te splitsen in advisering, project/procesmanagement en detachering.

Vanuit onze tak ruimtelijk management adviseren wij gemeenten en private partijen op gebied van o.a. planontwikkeling, planologie en vastgoed, waarbij wij diverse projecten en adviestrajecten begeleiden. Voorbeelden hiervan zijn herstructurering, huisvestingsvraagstukken, burgerparticipatie en civiele projecten.

De adviseurs van industrial management zijn gespecialiseerd in de markten van olie, gas, power, safety en aerospace. Vanuit deze sectoren begeleiden zij projecten voor bijvoorbeeld energiecentrales, de petrochemie, weg- en waterbouw alsook vraagstukken op gebied van vliegtuig- en helicopteronderhoud. Binnen de safety begeiden onze adviseurs diverse certificeringen en incidentenonderzoeken.

In het nieuwe jaar is er wederom plaats voor gemotiveerde en enthousiaste studenten die samen met ons team op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden en tevens een vervolg kunnen geven aan de uitvoering van het marketingrapport.

Ben je iemand die graag iets wil en kan betekenen voor ons, neem dan contact met ons op!

Stages bij Stratt+ Industrial Management b.v.

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.