Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij NYDJ Europe b.v.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over NYDJ Europe b.v.

NYDJ is opgericht in Los Angeles, USA. Het merk, voorheen bekend als Not Your Daughter’s Jeans, komt voort uit de zoektocht naar de perfecte jeans die destijds nog niet bestond. Veel jeans hadden een te lage taille en zaten niet lekker, of zaten wel comfortabel maar waren allesbehalve stylish. Daarom besloot NYDJ in 2003 een revolutionaire jeans op de markt te brengen die zowel comfortabel als flatterend is.

Vanaf dat moment maakten vrouwen voor het eerst kennis met de unieke Lift Tuck Technology® van NYDJ. Deze techniek laat vrouwen er niet alleen een maat slanker uitzien, maar zich ook een maat slanker voelen. Vrouwen van over de hele wereld waren direct razend enthousiast.

Als aanvulling op de jeanscollectie lanceerde NYDJ in 2014 haar eerste collectie tops die bestaat uit elegante blouses, shirts en jasjes. Een collectie die perfect samengaat met NYDJ’s slimming jeans.

Vandaag de dag is NYDJ in Amerikaanse warenhuizen het best verkopende jeansmerk voor dames.* Ook zijn we een van de snelstgroeiende jeansmerken voor vrouwen in Europa. NYDJ heeft een eigen webshop en is daarnaast vertegenwoordigd in achttien Europese landen. Hier is het merk verkrijgbaar in meer dan 2500 premium boetieks en warenhuizen.

*NPD Group Consumer Tracking Survey YE 2013

Stages bij NYDJ Europe b.v.

5 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.