Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij CreditDevice

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Noordwijk

Over CreditDevice

CreditDevice is in 2001 opgericht met als doel organisaties te helpen kredietrisico’s te beperken. Credit management software helpt onze klanten de communicatie over achterstallige facturen te vereenvoudigen. CreditDevice ontwikkelt nu al circa tien jaar haar eigen geavanceerde credit management software. Een systeem dat voldoet aan de snel ontwikkelende marktbehoeften van hedendaagse ondernemingen. CreditDevice is in Nederland de enige leverancier die in-house ontwikkelde credit management software combineert met haar eigen kredietinformatiedatabase.

Het platform van CreditDevice stelt klanten in staat om verschillende modules in één systeem te combineren. Hierdoor kan je gemakkelijk het volledige credit management op een efficiënte wijze in één applicatie uitvoeren.

Samen met onze klanten zijn we dagelijks bezig om onze producten te verbeteren. Al onze oplossingen creëren we zelf. Zo hebben we een team van data-analisten en software specialisten in huis waardoor we snel kunnen schakelen. Zo worden we niet weerhouden door invloeden van buitenaf in de ontwikkeling van onze producten.

Stages bij CreditDevice

4 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.