Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij LE BIG B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Overige
Stad Amsterdam

Over LE BIG B.V.

De LE BIG wereld

LE BIG creëert een complete look voor meiden. Van grappige haar accessoires tot glitter laarzen, van de mode klassiekers tot de must haves van het seizoen, wij houden ervan! Ons hart gaat sneller kloppen van stoffen, prints, borduursels, kleuren en glitter. Mix en match en creëer zo je eigen unieke stijl.

Aan alle meisjes

Wij moedigen meisjes over de hele wereld aan zichzelf te zijn. Heb lol en neem het leven niet te serieus. Geniet van de kindertijd want opgroeien gaat zo snel. Dus ben lekker gek, bijdehand, sterk, zelfverzekerd en zelfstandig. Wees moedig en gedreven. Onze grootste wens; Dat alle meisjes de vrouw worden waarvan ze altijd al hadden gedroomd!

Liefs uit Amsterdam -xxx-

Ontstaan in 1977, ontwerpen wij, vanuit de Amsterdamse Houthavens met een liefde voor kleur en glitter, collecties voor meisjes over de gehele wereld. Van Noord-Amerika tot Australië, Europa en het Midden Oosten. LE BIG’s onderscheidende stijl wordt verkocht in meer dan 500 winkels in 15 landen.

Het LE BIG team bestaat uit jonge, enthousiaste, zelfstandige, creatieve mensen met een no nonsense mentaliteit. Je kunt als stagiaire alle kanten bij ons op, ben jij een creatieve doener? Dan ben je bij LE BIG op de juiste plek!

Stages bij LE BIG B.V.

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.