Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Technea Duurzaam

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Leeuwarden

Over Technea Duurzaam

Al ruim twintig jaar helpen we installateurs, adviseurs en architecten bij vraagstukken op gebied van duurzame energie. Naast kennispartner zijn we distributeur van allerlei duurzame installatietechnieken. Denk aan pelletketels, zonnepanelen, douche-wtw's, zonneboilers en nog veel meer. Deze duurzame oplossingen verkopen we daarbij alleen rechtstreeks aan installatiebedrijven en wederverkopers als Warmteservice.

Waar Technea zich onderscheidt van andere distributeur is toch wel onze werkwijze en bedrijfscultuur. Zo draait het bij ons niet om dozen schuiven en de snelste levertijden garanderen. Onze klanten doen zaken met ons vanwege onze interne kennis, maatwerk oplossingen en projectondersteuning.

In totaal werken er ongeveer 20 collega's bij Technea en is ons bedrijf toch net iets anders dan een gemiddeld bedrijf. We wekken bijvoorbeeld onze eigen energie op. Niet alleen met zonnepanelen, maar ook met een pelletketel en warmtepomp. Bovendien speelt biologisch eten en ecologisch producten een belangrijke rol. Er lopen bijvoorbeeld kippen over het terrein en we hebben onze eigen fruitgaard. Ook zijn alle schoonmaakmiddelen en levensmiddelen biologisch.

Stages bij Technea Duurzaam

7 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.