Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij OZ

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Architectuur / Design
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Amsterdam

Over OZ

OZ is een internationaal architectenbureau met meer dan 25 jaar ervaring in het maken van intelligente ontwerp-oplossingen en het uitvoeren van complexe projecten. Ons doel is om duurzame waarde toe te voegen voor zowel gebruikers als specifieke locaties.

Architectuur
Wij richten ons op het realiseren van duurzame, locatie specifieke architectuur gemaakt voor de gebruikers. Wij bereiken dit door nauw samen te werken met opdrachtgevers, terwijl we de haalbaarheid van een project, het toekomstig gebruik, maar ook sociale- en milieu-impact analyseren. Dit leidt tot een unieke architectuur die lang blijvende waarde voor de gebruikers, belanghebbenden, en de omringende gemeenschap toevoegt.

Stedebouw
Exponentiële verandering van de stedelijke bevolking over de hele wereld en de verregaande technologische ontwikkelingen transformeren steden tot de broedplaatsen van economische groei en innovatie. Stedenbouw speelt een invloedrijke rol in de ontwikkeling van die stedelijke samenleving. Onze projecten zijn gericht op het genereren van sociale en economische kansen door stedelijke verbeteringen en meer interactie tussen wonen, werken, recreatie en onderwijs. Daarbij streven we naar vermindering van de negatieve impact van de verstedelijking op het milieu.

Ontwerpend onderzoek
Om de wereld waarin wij actief zijn beter te begrijpen, is het noodzakelijk om regelmatig een bredere kijk op de ontwikkelingen in de architectuur en stedenbouw te nemen. Ons ontwerpend onderzoek zoekt de samenwerking met meerdere disciplines, waardoor nieuwe en innovatieve ideeën vorm krijgen. Wij initiëren nieuwe programma's en typologieën die sociale, technische, stedelijke en architectonische thema's combineren. Deze strategie zorgt voor een verscheidenheid aan benaderingen, alsmede kruisbestuiving binnen het ontwerpproces. De opgedane kennis van deze interacties wordt teruggevoerd naar onze projecten.

Stages bij OZ

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.