Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Panas

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Telecommunicatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Rosmalen

Over Panas

Panas levert telefonie integraties met CRM-pakketten.

Ons specialisme bestaat uit het realiseren van telefonie integraties met CRM-pakketten. Wij bedienen een aantal zeer gerichte doelgroepen: makelaars, financiƫle dienstverleners en de automotive branche.

De basis van ons solide bedrijf is gelegd in 1992 en we zijn de laatste jaren sterk groeiend. Al onze producten en diensten zijn erop gericht onze klanten efficiƫnter, betrouwbaar en vooral klantvriendelijk te laten communiceren. Wij adviseren bij het optimaliseren van de bereikbaarheid. Slimme automatisering is hiervoor van doorslaggevend belang.

Naast telefonie, willen klanten ook op allerlei andere manieren contact met bedrijven opnemen. Er wordt steeds vaker verwacht dat je als bedrijf aanwezig bent op alle belangrijke platformen zoals WhatsApp, Facebook Messenger, webchat en Twitter. Om professioneel te communiceren op al deze platformen dient er een effectieve strategie opgezet te worden.

We hebben op dit moment een team van meer dan 28 personenen. Ook lopen er doorlopend jonge mensen stage bij ons bedrijf. Dit is veelal op de afdelingen sales, marketing en techniek. We nemen de begeleiding van de stagiairs heel serieus. Heb je talent en zie je het zitten om te blijven werken, dan is er meestal wel een geschikte functie voor je. Op dit moment werken er meerdere mensen bij ons die via een stage bij ons zijn begonnen. Wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerus contact op met ons.

Stages bij Panas

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.