Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Mammietalks BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Media & informatie
Stad Amsterdam/Amstelveen

Over Mammietalks BV

Your input matters!! Geen radartje, geen plekje achter de geraniums, geen koffie en kopieertaken, maar echt meehelpen aan succes! En wie weet blijf jij na je stage 'hangen' bij ons..

Waar dan? Bij ons, bij ReviewTalks! Wat doen we?
https://youtu.be/7jT39aORflg (bekijk deze animatie video)

ReviewTalks, is een Nederlandse start-up met een tweede vestiging in Duitsland en activiteiten in UK en Frankrijk.
Wat doen we? We produceren consumer review video’s die we activeren via verschillende kanalen, waaronder onze eigen platformen, maar ook bij retailers, zoals bol.com en Wehkamp. Daarnaast hebben we partnerships met Sanoma, Gruner&Jahr, Modellist-ID en een aantal andere partijen.

Onze doelstelling is om consumenten te helpen met het maken van een aankoopbeslissing door authentieke review video's va andere consenten.
Alles wordt video en wij zijn de eerste ter wereld die puur richt op review video's. ReviewTalks is de expert op dit gebied.

Tijdens de stage zijn er meerdere mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
Heb je interesse in (online) marketing, dan kan dat.
Video productie? Dan kan dat.
Meer interesse in het commerciële en organisatorische stuk, ook dan kan dat.

We bezoeken beurzen en klanten en praten met grote publishers in binnen en buitenland, zoals Sanoma, Gruner&Jahr en Hearst.

Organisatie/commercie: We zijn bezig met het opzetten van een kantoor in UK en daar een gedegen distributienetten aan het aanleggen. Interesse, dan kan dat. Zie jij kansen voor nieuwe markten, klanten en andere mogelijkheden? Dan kan dat.

Marketing: Onze social media kanalen, zoals Instagram en Facebook, zijn belangrijk om met de doelgroep te communiceren. Dit is ook iets wat jij op kan pakken en mee kunt helpen om hier stappen in te maken. Wat te denken van PR, consumenten acties, b-to-b acties, newsletters, etc? Beginnen je handen te kriebelen? Dan kan dat.

Productie: Naast review video’s maken we voor klanten ook brand video’s en how2 video’s. Hiervoor duiken we van tijd tot tijd de studio in en laten we onze creativiteit hoogtij vieren.

Uiteraard zijn bovengenoemde activiteiten niet in 1 persoon samen te vatten, dus als 1 van deze zaken jou aanspreekt, laat het ons dan weten.

Wij opereren als een hecht team, zijn een platte organisatie en hebben een directe communicatie. En we maken.. fun.. met de hoofdletter F

ReviewTalks is gevestigd in NEST, een omgeving met vele jonge ondernemingen, startups in diverse branches. Je kunt altijd een kijkje in de keuken nemen van meerdere bedrijven die hier gevestigd zijn.

Stages bij Mammietalks BV

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.