Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Chef on the Spot

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Horeca en toerisme en reizen
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam-Zuidoost

Over Chef on the Spot

'Chef on the Spot want to be the first data driven food company for businesses with a need for Chef worthy fresh lunches with a sustainable flavor'.

Wie wij zijn?

'Ga uit eten in uw eigen kantoor'

De lunchtafel is bij uitstek dé plek waar medewerkers elkaar ontmoeten. Samen kletsen, lol trappen en sparren over ideeën. Maar het belangrijkste van een goede lunch is natuurlijk lekker eten. Want een gezond en uitgebalanceerd menu zorgt ervoor dat uw medewerkers elke dag met plezier hun werk even aan de kant zetten, om daarna, bijgetankt en vol energie weer aan de slag te gaan.

Onze road-chefs rijden elke dag naar u toe met verse broden, verschillende
kaas- en vleesplateau’s, een assortiment van beleg, een uitgebreide saladebar en heerlijke warme specials en soepen. Goed eten, met liefde gemaakt - en elke dag verrassend.

Makkelijker dan zelf boodschappen doen en goedkoper dan een eigen keuken met vaste medewerker. Chef On The Spot is de ideale lunchoplossing voor bedrijven van 40 tot 500 medewerkers.

Wij zijn in een korte periode gegroeid van 80 naar 2000 man per dag die wij mogen verzorgen voor een bedrijfslunch. Dit vergt een zware logistieke en culinaire uitdaging.

Eind 2019 gaan we verhuizen naar een pand met een lever capaciteit van zo'n 10 duizend lunchgebruikers per dag. Op het moment van schrijven is er nooit focus geweest op (social) media, marketing, communicatie of bijvoorbeeld content.

Ben jij een ondernemend type die met veel energie ons team komt versterken? We zijn graag meer informatie van jou tegemoet en mogelijk ben jij per september onze nieuwe marketing stagiair.

Stages bij Chef on the Spot

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.