Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Gopublic

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Automatisering en ICT
Stad Amsterdam

Over Gopublic

Een nuchter Amsterdams internetbureau. We zijn vakidioten, idealisten en wereldverbeteraars. Al 10 jaar actief op het internet voor onze klanten. Met een overtuigend portfolio. Steeds meer klanten hebben de weg naar Gopublic gevonden om hun aanwezigheid op het web te laten groeien met meer impact.

1. CONCEPT & STRATEGIE
Het internet verandert letterlijk elke dag, en wij veranderen net zo hard mee! Onze klanten willen zich bezighouden met hun doelstellingen en missie. Dan heb je een bureau nodig dat adviseert, de mogelijkheden kent en geen blad voor de mond neemt. Wij helpen bij een heldere online strategie en voorzien voor concreet advies. Op het gebied van uw website bijvoorbeeld, of op SEO, Adwords of Social Media gebied.

2. WEBONTWIKKELING EN ALLES WAT DAARBIJ KOMT KIJKEN
Als strategie en concept helder zijn kunnen we dit ook voor u uitwerken. Een geheel nieuwe website met krachtig CMS, een social media strategie, een adwords campagne in Google of een SEO aanpak voor een betere score in de organische resultaten. Maar zelfs voor huisstijlen, brochures en andere uitingen kunt u bij ons terecht. We begeleiden u van begin tot eind.

3. MONITORING EN OPTIMALISATIE
En dan verder. Wij laten u niet in een donker bos achter. Wij gaan mee! We denken mee, kijken mee, adviseren, monitoren en sturen waar nodig bij. Een website vraagt continu om aandacht en wij helpen u om blijvend succesvol te zijn op het internet.

Stages bij Gopublic

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.