Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Cobra Systems

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Stad Zaandam

Over Cobra Systems

Wat we doen

Waarschijnlijk ben je al eens in aanraking geweest met onze diensten. We leveren een complete oplossing voor de digitale klantreis van bedrijven met maatschappelijke impact. Oftewel effectieve websites, handige apps en supersnelle WiFi waarmee onze opdrachtgevers succesvol zijn. Geen standaardwerk, maar op maat gemaakte digitale toepassingen waar de klant blij van wordt. Van het bedenken van een effectieve digitale strategie tot het bouwen en beheren van deze online oplossingen.

Werken bij Cobra

Werken bij Cobra betekent vooral veel leren, jezelf uitdagen en meedraaien in een informeel en bloeiend bedrijf. Wij bieden je een unieke kennismaking met IT, veel ruimte voor jouw idee├źn, een stagevergoeding en de mogelijkheid om door te groeien.

Jouw impact is groot

Cobra werkt met een klein team vol toppers in hun vak. Jouw impact in het team en bij Cobra is dus meteen groot.

Daarom zijn wij bij Cobra op zoek naar ondernemende, zelfstandige, initiatiefrijke mensen. We verwachten van onze mensen dat zij meer kunnen dan alleen hun specialiteit. Je bent breed inzetbaar en neemt je eigen verantwoordelijkheid. Je bent niet zomaar een poppetje die het werk uitvoert, maar actief onderdeel van de toekomst van het bedrijf.

Stages bij Cobra Systems

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.