Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij NAVARA

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Driebergen-Rijsenburg

Over NAVARA

Als uw premium technologiepartner en vertrouwde adviseur hebben we slechts één doel: het tot grote successen maken van digitale kansen.

Wij zijn gepassioneerd, werken sneller, zijn eigenwijs wanneer dat nodig is en richten ons altijd op uw behoeften en interesses.We zijn daarom trots op de enorm hoge waardering van onze klanten.

We nemen alleen de allerbeste specialisten in dienst en maken impact bij klanten met kwaliteitsoplossingen. Dit maakt ons één van de snelst groeiende IT-bedrijven van Nederland.

Vanzelfsprekend werken we met de nieuwste technologieën, om de digitale ambities van onze klanten waar te maken. Door ons multidisciplinaire team, waar meer dan 80% een master heeft afgerond, zijn wij veelzijdig inzetbaar wanneer het aankomt op verschillende technieken.

Ons manifest:

Door digitale transformatie ontstaat een nieuw en uitdagend landschap voor gevestigde merken en game changers. Voor ambitieuze organisaties gaat NAVARA door het vuur; wij initiëren verandering en realiseren effectieve innovatieve toepassingen die ertoe doen. Dit doen wij uitsluitend met de allerbeste professionals. Professionals die zich als team met NAVARA én met elkaar verbonden voelen.

Het NAVARA-vuur is onze intrinsieke motivatie en drijfveer om opdrachtgevers succesvol te begeleiden. Wij nemen de verantwoordelijkheid om in het digitale hart van onze klanten te werken aan innovatieve toepassingen.

Wij zetten verandering in gang en wij presteren. Dat is onze absolute belofte.

Stages bij NAVARA

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.