Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Candid Group

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Media & informatie
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Amsterdam

Over Candid Group

De Candid Group is het grootste onafhankelijke Nederlandse netwerk van media-, marketing en communicatiebureaus. ‘Candid’ betekent openhartig en eerlijk en staat bij onze bedrijven voor transparant en toegankelijk. Onze missie is om Nederlandse bureaus te verenigen om samen krachtiger op te trekken, met als doel om Nederlandse merken beter te laten communiceren. Zowel grote, kleine als ambitieuze merken. Wij focussen ons op lokaal en niet op globaal. Al die prachtige Nederlandse merken willen persoonlijke aandacht van een bureau dat begrijpt wie ze zijn en meedenkt in marketingoplossingen. Daar is de Candid Group voor.

Wij zijn marketing en data driven en bundelen alle kennis en expertises die onze klanten nodig hebben onder één dak: van media tot onderzoek, van creatie tot IT-developing en programmatic adverteren. We doorbreken silo’s en kijken naar het grotere geheel.

In de versnipperde markt is onze consolidatiekracht nodig om onderscheidend te zijn voor de klant. Door algemene taken als financiën, projectmanagement, HR of facturatie te centraliseren in één backoffice kunnen onze labels excelleren in hun specialisme en hoeven zij zich alleen bezig te houden met de klant.

Door deze bundeling van bedrijven vergroten we onze slagkracht en onze volumes, hebben we minder overhead, meer tijd voor kwaliteit en meer ruimte voor innovatie en R&D. Zo behouden we onze voorsprong in techniek en kunnen we meer betekenen voor onze klanten. Nu en in de toekomst.

Stages bij Candid Group

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.