Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Trust International

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Dordrecht

Over Trust International

Trust International B.V. is opgericht in 1983, wereldwijd actief en opteert de strategie om kwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken. Dit wordt gedaan op basis van de volgende vier merken: Trust, Trust Gaming, Trust Urban en Trust Smart Home (KlikAanKlikUit). Dankzij onze lokale sales teams zijn onze producten vrijwel overal te vinden; van lokale winkels tot grote elektronicaketens, warenhuizen, hypermarkten en online.

Trust biedt gebruiksvriendelijke, value-for-money laptop & pc accessoires met een innovatief, oogstrelend design. Het ruime assortiment loopt uiteen van muizen en toetsenborden tot sound, charging en protection producten.

Trust Gaming brengt gamers en hun games naar het volgende level. Het assortiment heeft voor ieder wat wils; er is een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige accessoire voor iedere game en style.

Trust Urban is hét merk voor trendy smartphone & tablet accessoires. Het kleurrijke assortiment is geïnspireerd door urban invloeden, gecombineerd met functionaliteit en gebruikscomfort.

Trust SmartHome (KlikAanKlikUit) biedt hét meest uitgebreide, betaalbare en gemakkelijk zelf te installeren concept voor draadloze bediening. Door middel van een systeem dat bestaat uit zenders en ontvangers waarmee o.a. verlichting, zonwering en apparatuur draadloos bediend kan worden brengt het merk meer wooncomfort de wereld in.

Stages bij Trust International

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.