Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Altavia Sumis

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Amstelveen

Over Altavia Sumis

Een typische werkdag...
...binnen Sumis Direct bestaat niet. Maar één ding is zeker, als je binnenkomt staat er een goede kop ko e voor je klaar. Iedere dag bij Sumis Direct kan anders zijn.
Als stagiaire ben je onderdeel van ons Sumis Directteam bestaande uit drie projectmanagers, twee salesmanagers en een teammanager. In de rol van stagiaire draai je volledig mee binnen het projectteam. Je takenpakket
zal deels bestaan uit het ondersteunen van de projectmanagers, maar je zult ook je eigen takenpakket hebben. Een greep uit je takenpakket: monitoren van onze webbestellingen en -orders, voorbereiden van o erteaanvragen richting klanten en leveranciers, administratieve handelingen rondom lopende projecten en het onderhouden van de webshops voor onze klanten.
Je bent bereid je handen uit de mouwen te steken en je directe collega’s te ondersteunen. Naast deze dagelijkse gang van zaken vragen we je om een werkomschrijving te maken. We hebben hier momenteel grote behoefte aan. Echter komen we handen te kort. Heb jij zin om samen met ons het vesrchil te maken? Lees dan verder.

Stages bij Altavia Sumis

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.