Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Curious Kids

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Onderwijs / Training / Wetenschap
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Amsterdam

Over Curious Kids

Curious Kids is een kinderdagverblijf in Amsterdam waar hoogstaande kwalitatieve opvang wordt aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De opvang vindt plaats in een veilig, warm en huiselijk kinderdagverblijf met kleinere groepen.

Onze pedagogische visie berust op positief opvoeden. Wij vinden dat elk kind uniek is en ook zo benaderd moet worden in de ontwikkeling. Ter stimulering hiervan bieden wij dagelijks gerichte activiteiten aan en werken we met de thema's uit ons eigen ontwikkelingsstimuleringsprogramma. Verder vinden wij het belangrijk dat onze 'Curious' kindjes de wereld ontdekken, wij gaan daarom elke dag met ze naar buiten en organiseren graag uitstapjes naar bijvoorbeeld de bibliotheek, een kindertheater, het Amsterdamse bos enzovoorts. Hierin hebben de pedagogisch medewerkers veel vrijheid, maar we verwachten dat je handelt vanuit je pedagogische kennis en naar ons beleidsplan.

Wij maken gebruik van externe professionals voor het aanbieden van yoga- en muziekles om de ontwikkelingsgebieden van de kinderen extra te stimuleren. Daarnaast vinden wij voeding erg belangrijk, daarom krijgen de kinderen iedere dag een warme biologische gestoomde lunch.

Stages bij Curious Kids

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.