Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Salveo Pharma b.v.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Eindhoven

Over Salveo Pharma b.v.

Salveo Pharma is een jonge, dynamische, creatieve organisatie, met de focus op de markt en consumentenbehoefte.

Met een team van gemotiveerde en creatieve medewerkers is Salveo Pharma verantwoordelijk voor de productontwikkeling, sales, marketing en distributie van bekende merken als Trachitol®, isla® keelpastilles, Prospan®, Nisita® neuszalf en Oscillococcinum®.

We zijn gevestigd in Bouncespace in Eindhoven; ‘the office re-invented’. Het is een rebels, creatief en community gebaseerde plek waar talentvolle freelancers, startups en andere bedrijven gehuisvest zijn. Centraal gelegen, dicht bij het centrum en het CS. Een inspirerende plek waar we energie van krijgen en aan geven.

Wij kennen als geen ander de Nederlandse en Belgische OTC-markt en leveren dagelijks aan drogisterijen, gezondheidswinkels, apotheken, farmaceutische groothandels, retail- en supermarkt organisaties.

Ondersteund door een professioneel marketing-team dat ervaring heeft met moderne marketingtechnieken op gebied van design, TV (spot, non-spot), radio, print, online, PR, social media, blogging, mobile marketing en KoL-management.

Waar staat Salveo Pharma voor:
Expertise
Markt-georiënteerd
Lef
Creatief
Volhardend
Overtuigend

Stages bij Salveo Pharma b.v.

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.