Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij INCO Business Group

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Teteringen

Over INCO Business Group

INCO Business Group (Breda, Amsterdam) is een innovatieve start-up met als doel marketleider te worden op het gebied van bedrijfsoprichtingen voor internationale ondernemers.

INCO promoot het Nederlandse vestigingsklimaat en helpt meer dan 20 ondernemers per maand met het starten van een vestiging in Nederland. Daarnaast werken we momenteel aan een platform en app, en organiseren we diverse events wereldwijd, om onze visie internationaal uit te rollen. We zoeken creatieve studenten om ons hierin te ondersteunen vanuit onze locaties in Breda en Amsterdam.

Wij bieden alle gebruikelijke diensten die je zou mogen verwachten van accountantskantoren, juristen, etc. maar zonder enige kosten voor de advisering en met duidelijke procedures en prijzen. Zo maken we het erg eenvoudig om een buitenlandse onderneming te starten.

Dat doen we met grensverleggend advies en internationale dienstverlening. We informeren, adviseren en begeleiden bij het oprichten van een onderneming in het buitenland. Locatie, rechtsvorm, investering, juridische zaken etc.; alles komt aan bod. Door onze ervaring en expertise kennen wij de wegen, maar ook de valkuilen.

Dit is in het kort wat we doen:
Advies en begeleiding bij vermogensbescherming en belastingbesparing
Oprichten van de voor u optimale (internationale) bedrijfsstructuur
Dienstverlening om internationaal zakendoen te vereenvoudigen; denk aan rechtspersonen, domiciliediensten, belastingnummer, bankrekening en secretariële ondersteuning
Omzetvergroting door advies op het gebied van marketingstrategie en uitvoering
Contacten leggen met potentiële afnemers in nieuwe afzetmarkten
Het inrichten van de totale boekhouding
Lifestyle management

Stages bij INCO Business Group

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.