Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Gifty

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad IJsselstein

Over Gifty

Gifty. Dé veelbelovende start up!

In lijn met partijen als Thuisbezorgd, Uber, Booking.com en Facebook helpt Gifty ondernemers succesvoller te ondernemen. Gifty is hét nieuwe concept voor retail, horeca, beauty en leisure. Het is software, waarmee (lokale) ondernemers hun eigen cadeaubonnen substantieel vaker verkopen. Fysiek in de zaak en online. Gifty drukt, verstuurt en registreert de cadeaubonnen, zonder gedoe voor de ondernemer of de consument.

Het idee achter Gifty is bij toeval ontstaan, toen initiatiefnemer Sjon Sluys een cadeau wilde kopen voor een collega. “Het moest iets persoonlijks zijn; een bon van zijn favoriete restaurant. Helaas waren deze niet online te koop en voor langsrijden was geen tijd,” aldus Sluys, die zich verbaasde over het feit dat veel ondernemers deze extra omzet laten liggen.

Met een klein team werken we dag in, dag uit met veel plezier aan het succes van ons bedrijf. Geen dag is hetzelfde. Er komen nieuwe kansen voorbij waar we kritisch naar kijken hoe en wanneer dit opgepakt wordt. Momenteel ligt de focus op het aansluiten van de eerste 1000 deelnemers.
Kortom Gifty is een bedrijf dat het serieus aanpakt en de komende tijd grote stappen gaat zetten.

Stages bij Gifty

4 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.