Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij OPEN Business Leaders

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Overige
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Utrecht

Over OPEN Business Leaders

De OPEN Business Leaders Groep is een vooruitstrevende en exclusieve groep netwerken voor topondernemers, bestuurders en CEO’s van grote en middelgrote organisaties in Nederland en België. Met ruim 800 leden bieden we inmiddels het grootste sector overschrijdende ecosysteem voor CEO’s. Hierin werken we op diverse vakgebieden nauw samen met universiteiten, start up(s) (accelerators) en thought leaders.

Onderdeel van de Groep zijn – naast het OPEN Business Leaders netwerk – de netwerken MBI Community, Directeuren Netwerk Nederland en Club Groeneveld (i.s.m. Staatsbosbeheer).

De organisatie bestaat uit 25 enthousiastelingen die zich maximaal voor deze bijzondere doelgroep inzetten. Wij zetten CEO’s, directeuren en ondernemers als mens met elkaar aan tafel zodat hun ideeën en hun werelden elkaar ontmoeten en inspireren. Jaarlijks organiseren wij ruimt 100 events in Nederland en België. Denk aan masterclasses en diners, maar ook sport- en funactiviteiten. Op deze wijze zijn al vele verrassende en zeer succesvolle samenwerkingen tot stand gekomen.

Stages bij OPEN Business Leaders

5 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.