Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Bar Company

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Entertainment / Events
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Nijmegen

Over Bar Company

Het hart van Bar Company bestaat uit een team van zestig enthousiastelingen met een passie voor smaak en het werken op evenementen. Onze bartenders, barista’s, cocktailshakers en smoothieboys zijn ervaren en getraind in gastheerschap. Ze reizen meer dan duizend keer per jaar af naar locaties door het hele land om te werken op de leukste feesten en evenementen.
Op ons kantoor in Nijmegen zit een team van zes medewerkers klaar om onze klanten te adviseren en te bedienen. Gemiste oproepen worden binnen tien minuten teruggebeld en aangevraagde offertes binnen 24 uur verstuurd. Tenzij we aan het tafeltennissen zijn. Dan duurt het een kwartiertje langer.

Het assortiment

Ons assortiment bestaat uit zeven verschillende concepten en een loods vol met de mooiste bars en producten. Door deze diversiteit kunnen wij onze opdrachtgevers altijd voorzien van het concept dat exact aansluit bij hun wensen of doelstelling.

Ondanks dat ons assortiment breed is, zijn wij in ieder concept gespecialiseerd alsof het ons enige concept is. Dit komt doordat onze medewerkers allemaal hun eigen vakgebied hebben. Een gecertificeerde barista kan niet met flessen drank gooien zoals een cocktailshaker dat kan, en andersom.

De markt

Wij richten onze diensten op markt van zakelijke evenementen. Deze markt is groot en varieert van beurzen en congressen tot personeelsfeesten en bedrijfsevenementen. Ondanks dat onze klanten daardoor lastig in een markt te vangen zijn, hebben zij dezelfde wens; gasten moeten hun evenement onthouden. En laat dat nou precies ons doel zijn!
Kennis maken?

Wil je kennis maken met Bar Company? Stuur ons dan een mailtje of bel ons en wij vertellen je graag alles wat je wilt weten.
Tel. 024 3572761

Stages bij Bar Company

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.