Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij iLost B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over iLost B.V.

We hebben allemaal wel eens wat verloren. Hoe vind je deze spullen snel en makkelijk weer terug? De kans is groot dat deze spullen nooit worden teruggevonden door de eigenaar. iLost brengt daar verandering in! Op onze website kun je zoeken naar je verloren voorwerp en deze zelfs bij je thuis laten bezorgen. Wij willen DE zoekmachine worden voor gevonden voorwerpen.
Al in meer dan 60 landen hebben wij ervoor gezorgd dat mensen herenigd werden met hun verloren voorwerpen. En op die manier hebben wij al meer dan 85.000 ‘happy losers’ weten te verbinden met hun verloren spullen.
Onze SaaS oplossing is toegankelijk en maakt het eenvoudig en snel om online je spullen terug te vinden.
Organisaties zoals de GVB, Het Rijksmuseum, Arriva, de Jaarbeurs, Awakenings en Gemeente Amsterdam gebruiken onze diensten om hun proces van verloren en gevonden voorwerpen efficiënter te beheren. Het dringt kosten voor organisaties terug en creëert naast een veel hogere vindbaarheid ook transparantie en een hogere klanttevredenheid! Onze klantendatabase groeit snel en onze ambitie is om z.s.m. 1 miljoen “happy losers” te creëren.

Stages bij iLost B.V.

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.