Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Online Marketing Assistent

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Marketing, reclame & communicatie
Stad Lemmer

Over Online Marketing Assistent

Wat doen wij?

Online marketing diensten

Uw Online Marketing Assistent helpt u met vrijwel alle facetten van online marketing. Voor elk aspect van uw marketing hebben we een specialist die uw website kan maken, optimaliseren en zorgen dat er bezoekers op af komen! We kunnen u helpen bij het gehele online marketing traject, van concept tot uitvoering.

Bespaar tijd en geld

Online marketing en voornamelijk zoekmachine optimalisatie vereist kennis, inzet en een lange adem. Voor veel kleine en middelgrote bedrijven is het daarom rendabel om de online marketing werkzaamheden uit te besteden aan een specialist die hier dagelijks mee bezig is en weet wat er moet gebeuren!

Voor wie?

Ideaal voor MKB bedrijven

Onze online specialisten worden vaak ingehuurd door ZZP’ers en MKB bedrijven, voornamelijk door bedrijven waarbij online marketing niet in het business model voorkomt. Voor veel kleine en middelgrote bedrijven is het vrijwel onmogelijk om de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van online marketing bij te houden.

Concept tot uitvoering

Bij Online Marketing Assistent kunt u terecht voor een compleet online marketing traject, van concept tot uitvoering. Of het nou gaat om een kleine klus of een langdurig project, wij draaien er onze handen niet voor om. Ook als u na oplevering van uw website aanvullende wensen heeft, helpen we u graag op weg!

Online Marketing Assistent

Heeft u behoefte aan ondersteuning of advies op het gebied van online marketing? Schakel uw eigen online marketing assistent in! Onze online marketeers helpen bij het opzetten, beheren en optimaliseren van uw website.

Als internetmarketeers zijn we voornamelijk gespecialiseerd in het online promoten van websites door middel van SEO, social media, of online adverteren.

Stages bij Online Marketing Assistent

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.