Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Omnicom PR Group Nederland

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amstelveen

Over Omnicom PR Group Nederland

Wij - Omnicom Public Relations Group - zijn een fullservice-communicatieadviesbureau, een collectief van drie internationaal toonaangevende public relations en public affairs bureaus; FleishmanHillard, Ketchum en Porter Novelli. In Nederland werken we, vanuit onze kantoren in Amstelveen en Den Haag, met zo’n 50 getalenteerde adviseurs en specialisten.

Onze kracht en focus liggen op de sectoren healthcare & wellness en food & agriculture en daarnaast zijn we actief op klanten in sectoren als energie, technologie, financiële dienstverlening, consumer goods en overheid.

Ons succes als bureau valt of staat met de kwaliteit en inzet van onze mensen. Daarom bestaat ons team uit denkers en doeners met veelsoortige talenten, hoge ambities en het vermogen om elk vraagstuk met een frisse, onconventionele kijk te benaderen. Zo weten we veranderingen te bewerkstelligen en creëren we krachtige communicatie-oplossingen voor onze klanten.

Ondernemerschap is onze tweede natuur – dat betekent ambitieus zijn, commitment tonen en soepel kunnen samenwerken. Zo bouw je elke dag mee aan ons gezamenlijk succes. Wat ook een belangrijk onderdeel uit maakt van onze cultuur is dat we ons werk heel serieus nemen, maar onszelf gelukkig een stuk minder.

Zou je willen optrekken met grote, gerenommeerde namen in onze branche? Werken met topbedrijven uit onze rijk gevulde klantenkring, binnen een wereldwijd bureaunetwerk? Solliciteer naar een stage bij ons en ervaar wat het betekent om hard te groeien en jezelf optimaal te ontwikkelen.

Stages bij Omnicom PR Group Nederland

5 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.