Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Aedes vereniging van woningcorporaties

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Non-profit
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Den Haag

Over Aedes vereniging van woningcorporaties

Woningcorporaties zorgen dat ruim 2,4 miljoen huishoudens in Nederland goed wonen en dragen bij aan leefbare buurten, wijken en regio's. Corporaties bouwen en beheren woningen, zorgen voor goede woonomstandigheden voor huurders en investeren in duurzaamheid.

Wie zijn we?
Aedes behartigt als branchevereniging de belangen van woningcorporaties. Daarnaast ondersteunt Aedes haar leden bij professionele uitvoering van hun werkzaamheden. Samen met leden en samenwerkingspartners wil Aedes de ontwikkeling en vernieuwing van de sector versnellen. 90% van de corporaties is lid van Aedes. Wij maken ons sterk voor optimale omstandigheden waaronder corporaties als maatschappelijke ondernemingen hun werk kunnen doen.

Wat doen we?
We behartigen onze belangen in Den Haag en Brussel, geven voorlichting en informatie en initiëren onderzoek en productontwikkeling. Ook zijn we de werkgeversvereniging van de corporatiebranche waar 25.000 mensen werken.

Wie werken bij ons?
Bij Aedes werken ongeveer 80 mensen. Belangenbehartiging en ondersteuning op het gebied van professionalisering zijn onze core business. Bij Aedes werken veelal specialisten die op hoog abstractieniveau ‘van buiten naar binnen’ kunnen denken. Mensen die weten hoe de feiten en de wetgeving in elkaar zitten, en nadenken hoe corporaties het best hun doelstelling waar kunnen maken.

Stages bij Aedes vereniging van woningcorporaties

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.