Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Bos Theaterproducties

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Cultuur en Kunst
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over Bos Theaterproducties

Bos Theaterproducties is ruim vijfentwintig jaar geleden opgericht door Inge Bos en heeft vandaag de dag ruimschoots haar sporen verdiend binnen de Nederlandse theaterwereld. Bos onderscheidt zich door vernieuwende producties te maken voor een groot publiek, waarbij vakmanschap en bevlogenheid hoog in het vaandel staan.

Ieder theaterseizoen maakt Bos eigen theaterproducties. Musicals, toneel, cabaret, familievoorstellingen, komedie en muziektheater, met grote namen en aanstormende talenten. Dit zijn vaak verrassende producties, zoals de toneelhit DE VERLEIDERS, Watskeburt?! - De Musical en Single Camping. Hiernaast is Bos het impresariaat van o.a. Plien & Bianca, Yentl en de Boer, Daan Boom en Matroesjka.

In de loop der jaren heeft Inge Bos veel bevlogen en gerenommeerde theatermakers om zich heen verzameld. Samen met het enthousiaste kantoorteam wordt in een oud schoolgebouw in Amsterdam hard gewerkt om van iedere productie een succes te maken. Aangemoedigd door twee labradors en een dwergpapegaai worden ideeën uitgewerkt, creatieve teams samengesteld, acteurs gecast en voorstellingen aan theaters verkocht. Vervolgens worden er fotoshoots georganiseerd, drukwerk ontwikkeld en marketingstrategieën uitgedacht. Terwijl decor, licht, geluid en kostuums worden ontworpen, wordt er door de cast druk gerepeteerd. In de week voorafgaand aan de eerste voorstelling komt alles voor het eerst samen op het toneel… en uiteindelijk in het theater!

Stages bij Bos Theaterproducties

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.