Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Zorggroep Reinalda

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Gezondheidszorg, sociale & medische diensten
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Haarlem

Over Zorggroep Reinalda

Zorggroep Reinalda is al sinds 1972 de enige zorgorganisatie in de regio met het humanisme als grondbeginsel. De zorggroep en ons hoofdgebouw zijn beide vernoemd naar humanist en vrijdenker Reinalda, die van 1945 tot 1947 burgemeester van Haarlem was. Het nieuwe Reinaldahuis, is in 2006 door koningin Beatrix geopend.

Zorgwoningen
Daarnaast hebben we nog een aantal zorgwoningcomplexen die onder onze groep vallen. Dat zijn Het Polderhuis, De Roos en Roomolen. Daar kunnen ouderen zelfstandig thuis wonen met of zonder zorgvoorzieningen.

Zelfbepaling
De bewoners geven zelf richting aan hun leven en hebben dan ook een actieve rol. Medewerkers treden alleen ondersteunend en adviserend op. Daarbij passen zij fundamentele waarden als gelijkheid, zelfbeschikking, verdraagzaamheid en solidariteit toe op situaties en dagelijkse zorgverlening. Afhankelijk van de persoonlijke situatie wordt gekeken welke houding of benadering het meest wenselijk is. In onze zorgvisie is niet alleen de zelfbepaling essentiƫel maar ook de weerbaarheid van het individu.

Humanisme
Sleutelwoorden van het humanisme die je bij Zorggroep Reinalda terug ziet in de zorgverlening zijn dan ook zelfontwikkeling, autonomie, verantwoordelijkheid, kritisch denken, gelijkwaardigheid en menselijkheid.

Stages bij Zorggroep Reinalda

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.