Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Sportshop.com

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com gelooft in specialisme, jij bent actief met sporten en wij kunnen je voorzien in al de door jou gewenste artikelen om deze sport te beoefenen.

Sportshop.com is in mei 2002 opgericht. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt en bestaat ons team inmiddels uit 30 personen. We bedienen (nog niet) alle sporten, maar voor de sporten die we wel bedienen willen we de sporter ook alles kunnen bieden. Dit betekent dat we voor jouw sport uit geheel Europa producten inkopen en je altijd het allernieuwste- en beste aanbieden.

Ervaring leert dat klanten graag met ons om de tafel zitten of op het veld staan. Daar zijn we trots op! We werken altijd transparant en zijn betrokken en aanwezig in de sport. Deze aanwezigheid uit zich niet alleen online, maar ook bij diverse sportevenementen, sportbonden en door middel van onze showroom in Waalwijk.

Inmiddels leveren we, via ruim 20 webshops, sportproducten door geheel Europa. Onze focus ligt op dit moment op Nederland, Duitsland, Zweden en Engeland maar zoals een echte topsporter kijken we altijd vooruit en zitten we vol ambitie!

Stages bij Sportshop.com

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.