Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij MNP flowers

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Overige
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Leimuiderbrug

Over MNP flowers

Wij zijn MNP / Suntory. We staan bekend om het veredelen, testen en introduceren van nieuwe, innovatieve perkplanten van hoogstaande kwaliteit voor de Europese markt.

We introduceren compleet nieuwe plantensoorten of nieuwe varianten binnen een bestaand soort, denk hierbij aan nieuwe kleuren, vormen of andere bloei-eigenschappen. Onze planten moeten sterk en veerkrachtig zijn, bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast houden we natuurlijk ook het verzorgingsgemak van de plant in gedachten, consumenten willen immers makkelijk te onderhouden planten die weinig water en verzorging nodig hebben. Nieuwe producten moeten voldoen aan bovenstaande factoren maar worden ook geselecteerd op kwaliteit, originaliteit, trendgevoeligheid en marktpotentieel.

MNP / Suntory beheert de rechten om geïntroduceerde planten te mogen vermeerderen. We werken nauw samen met gerenommeerde vermeerderaars, kwekers en retailers. MNP / Suntory is een instituut in de bloemenbranche; de bron van veel nieuwe en innovatieve perkgoed producten.

Wij helpen onze partners om onze planten effectief te vermarkten. Met de consument in gedachten, bouwen we sterke, herkenbare merken die de kwaliteit van ons perkgoed overbrengen en de naamsbekendheid van onze producten vergroten. We voorzien onze partners van verpakkingsmaterialen, in-store displays en inspirerende content. Zo creëren onze unieke merken waarde voor alle betrokken partijen: van de vermeerderaar, de kweker, de exporteur, de retailer tot de blije en tevreden consument.

Stages bij MNP flowers

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.