Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij RDMG Uitgevers

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Juridische diensten
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Leeuwarden / Deventer / Enschede

Over RDMG Uitgevers

RDMG Uitgevers is in de Nederlandse markt bekend als de specialist op het gebied van digitale naslagwerken van wet- en regelgeving èn het bieden van praktische hulpmiddelen op het gebied van Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid

RDMG Uitgevers toont aan van toegevoegde waarde te zijn door het ter beschikking stellen van relevante informatie, altijd actueel en volledig, en specifieke tools te leveren die mogelijkheid bieden om wet- en regelgeving inzichtelijk te maken, in de praktijk toe te passen en naleving ervan aan te tonen

RDMG legt focus op het continu (door)ontwikkelen van (bestaande) producten teneinde in de markt een positie als koploper te behouden.

De klanten van RDMG Uitgevers zijn zowel bedrijven als overheidsorganisaties. De relatie die RDMG Uitgevers onderhoudt met haar klanten is er een die gekenmerkt wordt door woorden als “persoonlijk”, “dichtbij” en “verbonden”.

RDMG Uitgevers onderhoudt een uitgebreid netwerk van adviseurs die de producten en diensten van RDMG Uitgevers binnen hun eigen klantenkring afzetten.

Stages bij RDMG Uitgevers

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.