Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Jongens van de Photobooth

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Overige
Stad Utrecht

Over Jongens van de Photobooth

Alexander is al vanaf 2000 professioneel DJ en organiseerde van 2010 tot 2015 wekelijks clubavonden in Utrecht (Tivoli Vredenburg, Poema, Basis).

Pim werkt al jaren in de event-branche en heeft ervaring met organiseren van grote evenementen als de start van de Tour de France en de Quote 500 Challenge.

Samen hebben we vele feesten en evenementen bezocht en gegeven en we weten daarom goed wat er allemaal te koop is en wat we zelf tof vinden tijdens een avond.

We kennen elkaar al uit onze vroege jeugd waar we opgroeiden in Harmelen. Voor het eerst werkten we samen in 2000 in Tignes, tijdens een wintersportseizoen in een apres-ski bar.

Van het programma Achterwerk in de kast , kwam het idee om ook zoiets op hun eigen evenementen te doen en uiteindelijk is daar een multifuncitonele photobooth uit voortgekomen. we vinden dat een photobooth zowel op onze eigen evenementen als die van anderen een aanvulling kan zijn.

Alexander heeft een creatieve en technische geest. Pim heeft organisatorisch sterke en vrolijke motor. Samen zorgen we voor toffe en authentieke vibe bij alles wat we bij de Jongens van de Photobooth doen.

Graag doen we dat ook op jouw evenement!

Stages bij Jongens van de Photobooth

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.