Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij De Traay

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Food & Beverages
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Lelystad

Over De Traay

Imkerij De Traay BV

Biologische honingspecialiteiten en mooie bijenproducten!
Al sinds 1977 verwerken we bij de Traay met de grootste zorg honing. We zijn er dan ook trots op bekend te staan om de heerlijke (biologische) honingsoorten, honingspecialiteiten en mooie bijenproducten! We werken samen met professionele imkers die voldoen aan de hoogste normen, zodat we zeker weten dat de honing van de beste kwaliteit is en dat de imker rekening houdt met het leefmilieu van mensen, bijen en planten.
Naast de heerlijke honingproducten en specialiteiten bieden we ook een assortiment natuurlijke biologische zoetmiddelen aan, zoals agavesiroop en dadel- en vijgenstroop. Een lekker en natuurlijk alternatief voor geraffineerde suiker!
Bij de Traay stellen we hoge kwaliteitseisen aan onze verwerkingsprocessen en eindproducten. De Traay werkt volgens de officiƫle HACCP-richtlijnen en is BRC 7 gecertificeerd.
Honing is niet alleen lekker en goed om te eten. Honing bevat ook verzorgende eigenschappen die goed zijn voor huid en haar. Daarom heeft de Traay ook het merk Bee Honest cosmetics. Een assortiment natuurlijke verzorgingsproducten met honing of ingrediƫnten die daar een relatie mee hebben. En anders met andere mooie natuurlijke grondstoffen. Aangevuld met heerlijke geuren om de zintuigen te prikkelen.

Stages bij De Traay

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.