Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Coniche

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Houten

Over Coniche

Wij zijn hét Kennishuis voor klantcontact
De afgelopen jaren hebben duidelijk gemaakt dat een goede klantervaring van essentieel belang is voor organisaties. Elke organisatie dient een klantcontact strategie te hebben die is afgestemd op de eigen organisatiedoelen.

De ontwikkelingen binnen het vakgebied klantcontact gaan snel. Dit vraagt om een vaste kennispartner. Coníche, Philipse Business School en School for Customer Management vormen samen hét Kennishuis voor Klantcontact. U kunt ons zien als de vaste waarde voor onze opdrachtgevers; ongeacht welke vraag, bij ons kan de klant altijd terecht op het gebied van customer management.

Concreet meetbaar resultaat
Philipse Business School, onderdeel van hét Kennishuis voor klantcontact, is sinds 1984 dé autoriteit in trainingen en opleidingen op het gebied van klantrelaties en klantmanagement. Onze kracht ligt in onderwijs op het snijvlak van marketing, verkoop en klantenservice. Philipse Business School is een modern, no-nonsense opleidingsinstituut, dat het hoogste rendement wil behalen uit organisaties en mensen. Onze insteek is creatief en innovatief, waarbij waarden als integriteit en kwaliteit hoog in ons vaandel staan. De persoonlijke aanpak en benadering die wij hanteren sluit zoveel mogelijk aan bij de individuele situatie van de deelnemers en de wensen van de opdrachtgever.

School for Customer Management, onderdeel van hét Kennishuis voor klantcontact, bedient het hoger management met erkende en geaccrediteerde opleidingen zoals diverse Post HBO opleidingen en de enige erkende Master Customer Management in Europa. Onze klanten kunnen bouwen op onze jarenlange ervaring en plukken de vruchten van onze passie om deze kennis altijd up-to-date en paraat te hebben.

Stages bij Coniche

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.