Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Bisbee Flexonderwijs

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Onderwijs / Training / Wetenschap
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Den Bosch

Over Bisbee Flexonderwijs

Bisbee Flexonderwijs is een onderwijsbedrijf waar enthousiaste en betrokken docenten en productspecialisten actief zijn in de uitvoering en ontwikkeling van onderwijsprojecten. Binnen het NT2-werkveld (volwasseneneducatie, ISK, primair onderwijs) en het NT1-werkveld. Maar ook binnen het regulier onderwijs: als docent of taalassessor binnen het VO en MBO

Maar wij helpen niet alleen aan een baan, we helpen verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar de persoon en houden rekening met diens wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we docenten na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het onderwijs. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij in onze docenten, door na- en bijscholing aan te bieden vanuit onze Bisbee Academie. Daarmee bieden wij ondersteuning bij certificering en diplomering, of ontwikkeling van competenties. Daarnaast bieden wij met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen vakgroepen.

Wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!

Stages bij Bisbee Flexonderwijs

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.