Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Kelly Services Nederland BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Werving en selectie / uitzendbureaus
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Hoofddorp

Over Kelly Services Nederland BV

Werken bij Kelly Services is meer dan een baan op zich, het is een passie.

Kelly Services is een wereldwijd opererende organisatie. Onze sterke familiewortels en het vermogen om netwerken op te bouwen, internationaal maar ook lokaal, zorgen ervoor dat we wereldwijd een nauwe interne samenwerking hebben. We zijn trots op ons verleden en onze lange geschiedenis in het bieden van diverse personeelsoplossingen. Daarnaast werken we hard aan het creëren van een toekomst die beter is voor iedereen.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het aanbieden van passende CV's aan klanten. Wij werken nauw samen met onze klanten en zien onszelf graag als strategisch partner die innovatieve oplossingen biedt aan haar klanten en medewerkers. Een aanpak die iedere dag anders maakt.

We zijn voortdurend op zoek naar de beste mensen die gepassioneerd zijn voor het vak, veerkrachtig zijn en hard werken niet uit de weg gaan. Ervaring binnen de sector is voor ons niet direct van belang, met een juiste houding en de juiste vaardigheden brengen wij je graag de kneepjes van het vak bij. Je kunt bij Kelly je eigen carrière bepalen. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.

Stages bij Kelly Services Nederland BV

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.