Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij HROffice

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Heemstede

Over HROffice

HROffice heeft als missie om mensen en technologie te verenigen. Als pionier op het gebied van slimme HR-technologie en recruitment marketing zet HROffice haar missie kracht bij. Dagelijks werken de mensen van HROffice hard aan nieuwe werken-bij-websites, het innovatieve HROffice Recruitment ATS-systeem, HROffice Workforcemanagement en slimme en data gedreven recruitment campagnes. HROffice begrijpt duidelijk dat het in de HR-branche draait om mensen. HROffice wordt gedragen door bevlogen mensen die zich inzetten voor u en andere professionals binnen de snel ontwikkelende wereld van Human Resources.

De kracht van HROffice zit hem in het verbinden en optimaliseren van de gehele HR-keten. Dit doet HROffice met het vooruitstrevende HROffice Connect. Van een werken-bij-website tot on- en offboarding, van sollicitatie tot planning en urenregistratie, HROffice biedt voor het gehele HR proces dé oplossing. Ook als je als organisatie voor specifieke processen liever gebruikt maakt van een andere partij. HROffice integreert gemakkelijk met andere pakketten.

Het succes van HROffice is dan ook niet onopgemerkt gebleven. Organisaties zoals VolkerWessels, Praxis, Burger King en Holland Casino zijn tevreden klanten en gebruikers van HROffice. HROffice groeit hard en is bezig met een opmars in andere Europese landen.

Uiteraard heeft HROffice Recruitement (ATS) ook een directe koppeling met AFAS. Zo kunnen kandidaten die u via HROffice aanneemt direct worden doorgezet naar uw AFAS HR systeem. Dit scheelt u aanzienlijk veel werk.

Stages bij HROffice

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.