Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij MIELE

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Elektronica, Componenten en halfgeleider productie
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Vianen (UT)

Over MIELE

Miele in Nederland

Familiebedrijf
Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Duitse Gütersloh (Nordrhein-Westfalen). Miele is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. De oprichters waren Carl Miele en Reinhard Zinkann. De onderneming wordt inmiddels door de vierde generatie geleid. Sinds de oprichting is het motto 'immer besser'​ oftewel 'steeds betere producten maken'​. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit.

Miele in Nederland
De eerste officiële Miele-vestiging in Nederland startte in 1939 te Den Haag onder de naam 'Miele Waschmachine Maatschappij'​. Van hieruit werden met name wasmachine-onderdelen gedistribueerd. Na een korte periode vanuit Amsterdam actief te zijn geweest, vestigde Miele Nederland zich in 1953 in Rotterdam. Van daaruit werden tot en met 1978 alle service- en verkoopbevorderende activiteiten ontplooid. In 1979 vestigde Miele Nederland B.V. zich in Vianen als verkoopmaatschappij. En met succes, want Nederland is al jaren een van de grootste exportlanden van Miele!

Immer besser
In totaal werken er nu zo'n 350 mensen bij Miele Nederland B.V. in Vianen. De slogan 'immer besser'​ komt tot uiting in alle activiteiten. Het bieden van de hoogste kwaliteit en het streven naar perfectie zijn kenmerkend voor de totale onderneming.

Stages bij MIELE

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.