Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Greendish

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Food & Beverages
Stad Utrecht

Over Greendish

Over Greendish
Een team met een missie om duurzame en gezonde voeding voor iedereen en overal beschikbaar te maken. Wij geloven dat we een grote verandering kunnen realiseren door kleine veranderingen op het bord. Hoe? Door menu-engineering, het ondersteunen van food professionals en het nudgen van consumenten om de best mogelijke voedselkeuzes te maken. Op deze manier maken we mensen gezonder en gelukkig, verminderen we afval, besparen we kosten voor de food sevice aanbieders en sparen we het milieu! Met ons team van chefs, wetenschappers en coaches vergroenen wij de wereld.

Greendish is een snelgroeiende organisatie met wereldwijde ambities. Met al meer dan acht jaar ervaring hebben we innovatieve oplossingen in huis om voedselaanbieders te helpen in te spelen op de (blijvende) trend van gezond en duurzaam eten. Onze challenge en implementatie methodes zijn zeer succesvol gebleken bij vele restaurants, cateraars maar ook op school, in het buurtcentrum, op het treinstation en in de dierentuin. Op dit moment wordt onze nieuwe online tool, de Greendish Academy, ontwikkeld en getest bij grote bedrijven.

Interesse?! Stuur dan een motivatiebrief met je CV naar vacatures@greendish.org o.v.v. “Sollicitatie Communicatie & Marketing Trainee”.

Stages bij Greendish

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.