Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Collins Foods Europe Services ltd

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Horeca en toerisme en reizen
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Amsterdam-Zuidoost

Over Collins Foods Europe Services ltd

Collins is een franchisepartner van KFC in Australië, Duitsland en Nederland en is tevens eigenaar van Sizzler restaurants in Australië en de franchisegever voor Sizzler in Azië. Collins is ook eigenaar van Snag Stand en heeft recent een eerste Taco Bell in Australië geopend.

Collins opende haar eerste KFC restaurant in 1969 in Queensland. Momenteel hebben zij 226 KFC restaurants in heel Australië. Behalve in Australië heeft Collins sinds 2016 17 KFC restaurants in Duitsland en sinds 2017 18 KFC restaurants in Nederland. Dit zullen er de komende maanden en jaren nog veel meer worden.

Er werken ongeveer 10.300 medewerkers in Australië. Zij worden ondersteund door een Restaurant Support Team (RSC) in Queensland, Australië. In Duitsland werken ongeveer 600 medewerkers. Zij worden ondersteund door een Restaurant Support Team in Düsseldorf. De ongeveer 1000 medewerkers, die in Nederland werkzaam zijn, worden ondersteund door het Restaurant Support Team in Amsterdam Zuidoost. Op alle RSC’s werken toegewijde medewerkers, die de restaurants volop ondersteuning bieden.

De veiligheid en het welzijn van alle medewerkers staat voorop, zodat medewerkers in staat zijn om het beste uit zichzelf te halen. Er worden geweldige doorgroei-mogelijkheden geboden en medewerkers kunnen zich door de interne trainingstrajectenblijven ontwikkelen.

Stages bij Collins Foods Europe Services ltd

4 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.