Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Genderwende

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Werving en selectie / uitzendbureaus
Stad Utrecht

Over Genderwende

Genderwende is een social enterprise die haar verantwoordelijkheid neemt door op verschillende wijzen trans personen naar duurzame economische en sociale zelfstandigheid te begeleiden. Genderwende zorgt ervoor dat trans personen volwaardig lid kunnen zijn van het (werkzame) leven. Dit doen we door middel van trans persoon-specifieke interventies gericht op het vinden en behouden van werk, uitgevoerd door gecertificeerde coaches en (werk)begeleiders. Alle opbrengsten gaan naar een stichting die projecten ondersteund, opleidingen en onderzoek financiert voor de trans gemeenschap.

Genderwende groeit hard; sinds de oprichting in juni 2016 heeft Genderwende 185 mensen geholpen. Inmiddels kunnen wij rekenen op samenwerkingsverbanden met de gemeenten Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Alkmaar, Enschede en Deventer, het UWV, de medische centra, een aantal GGZ-instellingen, landelijke belangenverenigingen en meer.

Het managementteam stuurt tezamen de organisatie aan op basis van gelijkwaardigheid waarbij het expertisegebied leidend is. Dit gebeurt op basis van een can-do mentaliteit en transparantie in communicatie en verwachtingen over en weer. De focus ligt op continu vooruitgang te boeken door uit ervaringen te leren. Het team heeft de blik gericht op de omgeving om zoveel mogelijk te weten wat er leeft en wat we dus kunnen leveren.

Het managementteam van de organisatie heeft de ambitie om binnen drie jaar internationaal uit te breiden. Daarvoor zoeken we altijd nieuwe mensen

Meer informatie?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bregtje Visser, verantwoordelijk voor HR bij Genderwende op hr@genderwende.com of +31 (0) 20 244 20 00

Stages bij Genderwende

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.